Matematik

EN lille ligning!!

22. november 2010 af Clause (Slettet) - Niveau: C-niveau

4,8x + 2 - 2,4x + 0,4 =

Nogle der an hjælpe med at isolere denne ligning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2010 af badooo (Slettet)

Ja. Men kan du evt. fortælle hvor kæden hopper af for dig?


Svar #2
22. november 2010 af Clause (Slettet)

Når jeg skal til at lægge x'erne sammen


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. november 2010 af badooo (Slettet)

Altså du skal sådan set bare lægge de 2 tal sammen. x'et forbliver som det er.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2010 af candyy (Slettet)

du kan starte med at samle alle x'erne på et sted

4,8x + 2 - 2,4x + 0,4 =
4,8x - 2,4x + 0,4 = -2
2,4x = -2,4
2,4/2,4x = -2,4/2,4
x = -1


Svar #5
22. november 2010 af Clause (Slettet)

Baddo , var i tvivl om hvorvidt jeg skulle rykke tallene (+/-)

Elmas, tusind tak.. :) Hos mig fik jeg det til

x= 1 :) Men nu er jeg klar over fejlen .


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. november 2010 af badooo (Slettet)

Rykke tallene? Der stod minus for et tal, så det skal du naturligvis trække fra det andet tal.


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. november 2010 af candyy (Slettet)

Det var så lidt ;)


Skriv et svar til: EN lille ligning!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.