Matematik

Reducer i matematik

22. november 2010 af smutten (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 9a-(12+6a)+3=

Mangler hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hæv minusparentesen og træk sammen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2010 af YoungSlowy (Slettet)

Husk hvis der står et minus tal før parantes, så skal plustegnet + i parantesen også ændres til minus.


Svar #3
22. november 2010 af smutten (Slettet)

 mener du 9a-12-6a+3 = 9a +15-6a = 3a+15 er facis


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2010 af badooo (Slettet)

ikke +15. Der står -12+3.


Svar #5
22. november 2010 af smutten (Slettet)

 dvs 3a-9  er det rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. november 2010 af badooo (Slettet)

Jep


Svar #7
22. november 2010 af smutten (Slettet)

 lige en mere

16-4(2a-3) =16-8a+12 = 28-8a mon det er rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #8
22. november 2010 af julemanden1234 (Slettet)


Skriv et svar til: Reducer i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.