Matematik

løs ligningen .. hjæææææælp

22. november 2010 af Lisaaa86 (Slettet) - Niveau: C-niveau

½ * (3x-4) + x = ½ x - 6

plllllllz hjælp mig .. jeg ved vare ikk hvordan jeg skal lave det

er lidt dårlig til ligninger


Brugbart svar (2)

Svar #1
22. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Gang med 2 på hver side og reducer.


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. november 2010 af pensionist (Slettet)

Gang udtrykket på venstre side ud


Brugbart svar (1)

Svar #3
22. november 2010 af Nataliie (Slettet)

 X er -4 gør følgende:

0.5x - 2 + x = 0.5x - 6

x = - 4

Forstår du? :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. november 2010 af pensionist (Slettet)

½ *3 = 1,5 derfor

1,5*x -2 + x = 0,5*x -6


Svar #5
22. november 2010 af Lisaaa86 (Slettet)

jo tak alle sammen :)


Brugbart svar (2)

Svar #6
22. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er ikke korrekt.

3x -4 +2x = x -12

4x = -8

x = -2


Skriv et svar til: løs ligningen .. hjæææææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.