Matematik

Hjælp..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

23. november 2010 af Marie230 (Slettet)

 Hej med jer derude:)

Jeg har brug for to opgaver som jeg ikke kan forstå, så derfor ville jeg godt have jeres hjælp..

Her kommer den første:

756 kr. skal deles i forholdet 2 : 7

Del 1 er ...............kr

Del 2 er ......................kr

Her kommer den anden:

Omskriv til 4,10 til decimaltal ( ved ikke hvordan man laver brøkstreg)

Omskriv 8% til brøk

Tak på forhånd;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2010 af mathon

                                   

                                                forholdstal            absoluute værdier
                                    I:                 2                              2x = 2·84 = 168
                                    II:                7                              7x = 7·84 = 588
                                    ialt              9                            
 

       

                           beløb        beløb
                             9x       =    756

                              x = 756 / 9 = 84      


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. november 2010 af fantometsskygge (Slettet)

 den første tager du de 756 kr. og devidere med 7 og der efter ganger du med 2 for den først og 5 med den anden

den anden opgave kan jeg ikke svare på decimal tal opgaven da talet allerede er et decimaltal

omskriv 8% til bræk kan du du vælge mellem 8/100, 4/50, 2/25, og 1/12,5


Svar #3
23. november 2010 af Marie230 (Slettet)

 Ville det så sige den første giver 216 og den anden giver 540..?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. november 2010 af mathon

# 2 er forkert!


Skriv et svar til: Hjælp..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.