Matematik

Sin, cos eller tan??

23. november 2010 af StineJeppesen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.

Jeg skal bare lige have hjælp til en opg. 

Jeg kender A= 43 grader og c = 5

Skal jeg bruge sin, cos eller tan? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2010 af Jmjohansen (Slettet)

hvad skal du finde


Svar #2
23. november 2010 af StineJeppesen (Slettet)

 Jeg skal finde sider og vinkler i en retvinklet trekant. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. november 2010 af mathon

 tegn det og få overblik:

                       b = c·cos(A)

                       a = c·sin(A)

                       B = 90º - A


Svar #4
23. november 2010 af StineJeppesen (Slettet)

 Okay, det har jeg gjort nu, det er meget lettere tak! :) 


Skriv et svar til: Sin, cos eller tan??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.