Matematik

En opgave -help

23. november 2010 af nonoo (Slettet) - Niveau: B-niveau

I trekan ABC .

,A=72,3 grader

B= 46,5 grader

side \AB\ =342 ...

Bestem \AC\


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. november 2010 af PeterValberg

beregn vinkel C udfra vinkelsummen i en trekant (den er spids)

brug sinusrelationen ti at finde sidernes længde

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Alle tre vinkler er kendt. Brug sinusrelationen til at bestemme de to ukendte sider.


Svar #3
23. november 2010 af nonoo (Slettet)

Skal jeg brug sinA:a =sinB:b =SinC:c


Svar #4
23. november 2010 af nonoo (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2010 af klimasven (Slettet)

 283,09

Brug cossincalc.com - den viser også alle mellemregningerne


Skriv et svar til: En opgave -help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.