Matematik

mindsteværdi for funktion

19. april 2005 af rizza (Slettet)
Hvordan finder jeg mindsteværdien for:
f(x)=4e^(x/2)+2e^(-x/2)

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2005 af 2835 (Slettet)

ved funktionsundersøgelse, ved at finde den 1. aflede og derefter sætte den lig med nul, og derpå lave en monotoniundersøgesle

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2005 af Duffy

f'(x) = 2*e^(1/2*x)-e^(-1/2*x)


f'(x) = 0

x = -ln(2)



Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2005 af Duffy

f(-ln(2)) = 4*sqrt(2) = ca. 5,6569


Duffy

Skriv et svar til: mindsteværdi for funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.