Matematik

MATEMATIK AFLEVERING PANIK!!!!!

24. november 2010 af cllsLkh (Slettet)

Den skal afleveres i morgen og jeg er ved at gå i panik.

Jeg er helt blank med nogle opgaver.

Hvis nogen ville hjælpe mig, ville jeg bliver over lykkelig. Jeg har rigtig stres

Her er nogle af opgaverne:

1) Arealfordelingen over Bali:

  Rismarker med overrisling: 1082 km2

 Rismarker uden overrisling: 1572 km2

Skov og anden beplantning: 2336 km2

Andet: 643 km2

Et år var udbyttet af risdyrkningen for hver høst 7 tons pr. hektar (ha). På det overrislede areal blev der høstet fire gange. På det øvrige areal en gang. Beregn risudbyttet på Bali dette år.

2)

På turen ser familien en komode, som har form som et prisme. Kommoden er fremstillet af træ med en tykkelse på 1 cm.

Kommodens mål er:

Højde    = 150 cm

Bredde = 45 cm

Dybde  = 25 cm

Sokkelhøjde = 8 cm

Skuffehøjde = 18 cm

Afstand mellem 2 skuffer = 1 cm

Familien Nygaard køber 2 af disse kommoder, som de vil have fragtet til Danmark i en kasse.

Angiv de indre mål på den mindst mulige kasse til fragten.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2010 af Moderatoren

Er det FSA dec. 2001?

Så findes der en masse besvarelser på studienet.dk


Svar #2
24. november 2010 af cllsLkh (Slettet)

er der ikke nogen please


Skriv et svar til: MATEMATIK AFLEVERING PANIK!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.