Matematik

Regne problemer med TI

24. november 2010 af zuku (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej Studieportalen. 

Jeg har problemer med at solve i TI, og skal afleverer min matematik aflevering i morgen. Er der ikke et sødt menneske, som vil regne dette ud for mig. Jeg har skrevet det ind i TI, men den skriver hele tiden at der mangler en parentes, så det er ikke så godt. 

solve:(30=21 + 59*e^(-1.066*t), t)

- På forhånd tak :D


Brugbart svar (3)

Svar #1
24. november 2010 af mathon

det fungerer da udmærket:

                                                         t = 1,7639


Svar #2
24. november 2010 af zuku (Slettet)

 Det virker da underligt. Den bliver ved med at skrive EVAL ERROR: Missing ( til mig?!
Nå, men tusind tak for hjælpen :D


Brugbart svar (2)

Svar #3
24. november 2010 af PeterValberg

#0   solve:(30=21 + 59*e^(-1.066*t), t)

 der skal ikke være et kolon mellem solve og parentesen, men sådan i stedet

solve(30=21+59*e^(-1.066*t),t)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
24. november 2010 af zuku (Slettet)

 Nå forsøren! Ja, nu regner den det ud. Mange tak for hjælpen. :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2010 af PeterValberg

 det var så lidt, skulle det være en anden gang :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Regne problemer med TI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.