Matematik

Matematik aflvering

25. november 2010 af Redwanfarah (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har problemer med denne opgave. i må meget gerne skrive udregninger til den, så jeg kan forstå det.

1.

Reducere udtrykket

(2 x + 3)ianden + 6(1 - 2 x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2010 af klimasven (Slettet)

 (2x+3) i anden betyder at du skal gange (2x+3) med (2x+3). Du skal hvert led i den første parantes med hvert led i anden parentes dvs 2x*2x+2x*3+3*2x+3*3 = 4x^2+6x+6x+9= 4x^2+12x+9. Her har vi samlet sammen.

6(1-2x) regnes ud ved at du ganger 6 ind på hvert led i parentesen 6*1-6*2x=6-12x

DVS alt i alt 4x^2+12x+9+6-12x=4x^2+15


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. november 2010 af pige24 (Slettet)

(2x+3)2

Sig (2x+3).(2x+3)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2010 af pige24 (Slettet)

Nåhhhhhhhh.Undskyld jeg så ikke du havde skrevet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2010 af pige24 (Slettet)

Klimasven.

Kan man sige (2x+3)2=2x"2+3"2+6x"2

God dag til dig.


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. november 2010 af klimasven (Slettet)

 Du mangler en parentes om de første 2x. Dvs (2x)^2 som er lig med 2x*2x=4x^2


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. november 2010 af pige24 (Slettet)

Ok.Tak er den ellers rigtig?


Skriv et svar til: Matematik aflvering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.