Matematik

% af et beløb

26. november 2010 af melo1 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

37 % er 9620kr. beregn hele beløbet.   hvordan gør jeg ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. november 2010 af pige24 (Slettet)

37%=9620kr er det rigtigt

Kunne ikke lige se det, da du havde skrevet og istedet for procent.


Svar #2
26. november 2010 af melo1 (Slettet)

jaa


Brugbart svar (2)

Svar #3
26. november 2010 af mathon

                helbeløb = (9620 kr) / 0,37


Brugbart svar (2)

Svar #4
26. november 2010 af pige24 (Slettet)

37%=9620kr

Divider 9620 med 37=260

gang 260 med 100=26000

Resultatet lige med 26000kr


Svar #5
26. november 2010 af melo1 (Slettet)

ok taaak : D


Brugbart svar (1)

Svar #6
27. november 2010 af cllsLkh (Slettet)

9620 divider med 37 gange 100


Skriv et svar til: % af et beløb

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.