Matematik

hvordan løser jeg denne opgave? er helt blank.

27. november 2010 af soedemette (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs følgende ligninger grafisk, dvs. helst med TI-Nspire og ellers med håndtegnede grafer:

1. 3x^3-x+2=4x+1


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Reducer ligningen til formen f(x) = 0. Lav en udførlig tabel med sammenhørende værdier af x og f(x). Tegn grafen for funktionen of aflæs grafisk, hvor f(x) = 0 .

Der er tre forskellige reelle rødder, alle i intervallet ]-2 ; 2[ .


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2010 af PeterValberg

prøv at se vedhæftede, - det er screendumps fra TI-nspire (uden kommentarer)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:soedemette.pdf

Skriv et svar til: hvordan løser jeg denne opgave? er helt blank.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.