Kemi

Bundfald eller ej?

28. november 2010 af P.L. (Slettet)

 Opgaven lyder: 

Vil sølvchlorid udfælde når vi laver en blanding af 200 ml AgNO3 hvor LAgNO3 = 1,0 • 10-4 M og 900 mL KCL LKCl = 1,0 • 10-6 M. 

Først vil jeg opskrive opløselighedsprocessen: 

AgCl   -->    Ag+   + Cl-

Vil udregne Qsp og sammenligne med LPbl = 1,76 • 10-10 M2: 

Qsp = c(Ag+) •c(Cl-)

Hvordan regner jeg koncentrationerne af Ag+ og Cl- ud? Kan simpelthen ikke huske det... 


Svar #1
28. november 2010 af P.L. (Slettet)

 Er der ingen der kan hjælpe?


Skriv et svar til: Bundfald eller ej?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.