Matematik

f(x)=x^3+1, arealberegning af rektangel

29. november 2010 af madsko (Slettet) - Niveau: B-niveau

f(x)=x^3+1

Desuden er der tegnet et rektangel PQRS. Hjoernernes koordinatsaet er foelgende, hvor jeg starter fra nederst til venstre, saa oeverst venstre, overst hoejre, neders hoejre. P(x,0), Q(x,f(x)), R(2,f(x)), S(2,0)

Det oplyses at 0<x<2

Goer rede for at rektanglets areal er givet ved A(x)=(2-x)*(x^3+1)

Alt hjaelp paaskoennet.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2010 af Andersen11 (Slettet)

Rektanglet har sidelængder f(x) og (2-x). Beregn nu rektanglets areal.


Svar #2
29. november 2010 af madsko (Slettet)

Tja, nogle gange kan man bare ikke se skoven. Tak for hjaelpen


Skriv et svar til: f(x)=x^3+1, arealberegning af rektangel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.