Matematik

Rumfang

05. december 2010 af BrainChild (Slettet) - Niveau: 9. klasse

En sapelkasse har rumfang 316,163cm3

et menneske har en massefylde på ca. 1,06 kg/dm3 og vejer 50kg

spørgsmålet : hvor stor en del af sapelkassen fylder Anders ?

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2010 af pige24 (Slettet)

Anders vejer 50kg

For at beregne massefylden så skal vi dividere med 50=50Kg/1,06=47,17

Beregn forholdet mellem sabelkassen og Anders"s vægt.

God dag til dig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2010 af Anxyous (Slettet)

Beregn Anders' volumen ved ρ = m/V.

1#:

Massefylden er allerede givet, det er volumen der beregnes.

Og pas på med lighedstegnene, du skriver 50 = 47,17.


Svar #3
05. december 2010 af BrainChild (Slettet)

men har vi ikk allerede massefylden som er 1,06kg/dm3


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. december 2010 af Anxyous (Slettet)

#3:

Se #2.


Svar #5
05. december 2010 af BrainChild (Slettet)

ok tak


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. december 2010 af pige24 (Slettet)

Det var en fejl dag jeg skrev at 50 var lige med=47,17

Undskyld.


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.