Matematik

hjælp til matematik

22. april 2005 af koger (Slettet)
Hvad er ax+by=4

Svar #1
22. april 2005 af koger (Slettet)

A er 1,1 B er paralle med linien med ligningen x+2y=13 C er vinkelret på linien med ligningen 2x-y=7

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2005 af Epsilon (Slettet)

Umiddelbart et underbestemt, lineært ligningssystem i én ligning med to ubekendte.

Geometrisk set en ligning for en ret linie, på normalform.

Hvis det indgår som led i en opgave, som du skal løse, er du nødt til at være mere specifik.

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2005 af Epsilon (Slettet)

#1: Skriv opgaveteksten op herinde. Hvilke oplysninger er givne, og hvad bliver du helt præcist bedt om?

//Singularity

Svar #4
22. april 2005 af koger (Slettet)

OKAY. TAK

Svar #5
22. april 2005 af koger (Slettet)

Et eksperiment består i at foretage 2 kast med en symmetrisk terning. øjentallet ved første kast betegnes a, øjentallet ved andet kast med b. til hvert udfald (a.b)ved dette eksperiment betragtes den rette linie med ligningen = ax+by=4

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2005 af Epsilon (Slettet)

#5: Hvad bliver du bedt om? Det er indlysende, at vi ikke kan vejlede, hvis ikke vi får oplyst såvel opgaveteksten som spørgsmålene knyttet dertil.

//Singularity

Svar #7
22. april 2005 af koger (Slettet)

Mit fejl det var denne her ligning: In (i anden)x-2Inx=0

Svar #8
22. april 2005 af koger (Slettet)

Man skal løse ligningen

Brugbart svar (0)

Svar #9
22. april 2005 af Duffy

ln(x)^2-2*ln(x)=0


x E {1, e^2}


Duffy

Brugbart svar (0)

Svar #10
22. april 2005 af frodo (Slettet)

hva? Det har jo ingenting med ovenstående at gøre..

det er en skjult andengradsliging. sæt t=lnx, og se hvad der sker

Svar #11
22. april 2005 af koger (Slettet)

oki tak for hjælpen duffy

Brugbart svar (0)

Svar #12
22. april 2005 af Epsilon (Slettet)

#10: Det kunne man gøre, men i dette tilfælde kan variabelsubstitutionen lige så godt undlades. Faktoriseringen

ln(x)^2 - 2*ln(x) = ln(x)*[ln(x)-2]

kombineret med nulreglen giver løsningerne anført i #9.

//Singularity

Svar #13
22. april 2005 af koger (Slettet)

er der nogen der kan fortælle mig lidt om kemiske bindinger eller kemisk analyse

Skriv et svar til: hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.