Matematik

Matematik

06. december 2010 af SnQQ (Slettet) - Niveau: C-niveau

har brug for hjælp.

opg 14

Pris.pr.stk som funktion af afsætning er bestemt ved forskriften: p=f(x)= -1,25x + 85

De samlade omkostninger som funktion af varemængden er bestemt ved: C= k(x)= 5x + 500

a) bestem forskriften for omsætninger R= g(x)

b) bestem forskriften for overskuddet pi= h(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2010 af klimasven (Slettet)

 a) g(x)=x*f(x)

b) h(x)=g(x)-k(x) husk at sætte parentes om k(x) når du skal trække fra


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.