Matematik

matematik rapport

06. december 2010 af røvballe (Slettet) - Niveau: C-niveau

 hej.. har fået 2 spørgsmål i min rapport : vis hvordan man beregner skærings punktet mellem to rette linjer

og: opstil en model, der beskriber en linær sammenhæng, og forklar hvordan man bestemmer ukendte størrelser heri

hvad skal jeg gøre!!

det ville være en rigtig stor hjælp 


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. december 2010 af mette48 (Slettet)

y=ax+b og y=Ax+B

ax+b=Ax+B          isoler x

indsæt x i en af funktionerne og find y


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. december 2010 af Krabasken (Slettet)

Ukendte størrelser bestemmes generelt ved at indsætte alle kendte størrelser og derefter isolere den ukendte -


Svar #3
06. december 2010 af røvballe (Slettet)

 tusinde tak (: 


Skriv et svar til: matematik rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.