Fysik
HJÆLP alle fysik nørder, det er jeres PRØVE.....haster....
23. april 2005 af
ilr4e (Slettet)
Elastisk stød:
En kugle med massen 0,40 kg og farten 6,0 indhenter en anden kugle med massen 1,00 kg og støder centalt og elastisk sammen med denne. Den lille kugle ligger stille efter stødet.
a) Hvad var den store kugles fart før stødet?
b) Hvad var den store kugles fart efter stødet?
Hvorfor en formel skal jeg bruge…jeg forstår det bare ikke…er der ikke nogen der kan hjælpe mig??????????
En kugle med massen 0,40 kg og farten 6,0 indhenter en anden kugle med massen 1,00 kg og støder centalt og elastisk sammen med denne. Den lille kugle ligger stille efter stødet.
a) Hvad var den store kugles fart før stødet?
b) Hvad var den store kugles fart efter stødet?
Hvorfor en formel skal jeg bruge…jeg forstår det bare ikke…er der ikke nogen der kan hjælpe mig??????????
Svar #2
23. april 2005 af Micc_86 (Slettet)
Kig i denne tråd:
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=93464
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=93464
Svar #3
23. april 2005 af Franky (Slettet)
Man kan alligevel ikke forstå hvad vedkommende har svaret på...
det er vel derfor...??
eller ikke, jeg fatter det ikke...
det er vel derfor...??
eller ikke, jeg fatter det ikke...
Svar #4
23. april 2005 af Lurch (Slettet)
der er energi beavrelse og impuls bevarelse
impuls
mv + um(1) = mv(1) + m(1)u(1)
energo
E(kin)(a) + E(kin)(b) =
E(kin)(a1) + E(kin)(b2)
to ligninger med 2 ubekendte
impuls
mv + um(1) = mv(1) + m(1)u(1)
energo
E(kin)(a) + E(kin)(b) =
E(kin)(a1) + E(kin)(b2)
to ligninger med 2 ubekendte
Skriv et svar til: HJÆLP alle fysik nørder, det er jeres PRØVE.....haster....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
