Matematik

mat h.

09. december 2010 af pige24 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

B er det halve af a +2

B=a/2+2 er det rigtigt?

Hvis man sætter 2 ind på a er koordinaten så ikke 2,3

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2010 af peter lind

Nej. Du skal dividere med 2 på begge led.

Hvad har det med koordinater at gøre?


Svar #2
09. december 2010 af pige24 (Slettet)

B er det halve af a +2

F.eks hvis a nu er 4, så siger jeg så 4/2+2=4

Så passer det med at b er halvt så stor som a +2

Er det ikke rigigt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2010 af peter lind

Med a= 4 bliver a+2 = 6. Det halve af dette er 3


Svar #4
09. december 2010 af pige24 (Slettet)

Nu bliver jeg forvirret!

Men hvordan skal jeg lave et rgneudtryk, hvor B er det halve af a +2

Skal man ikke bare sige det halve af a +2?

F.eks når a er 8 det halve af 8 er 4 og 4+2=6

Undskyld jeg er så besværlig, jeg vil bare sikre mig at jeg har forstået det rigtigt.


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. december 2010 af peter lind

Hvis a = 8 bliver a+2 = 10 og det halve af 10 er 5. Du skal dividere begge led i summen med 2. Så stememr det.


Svar #6
09. december 2010 af pige24 (Slettet)

Tak Peter

God dag til dig.


Skriv et svar til: mat h.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.