Matematik

ligning

12. december 2010 af 8520 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej

hvordan løser men ligningen f(x)= -(7/3) 

(altså hele brøken står i minus)

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2010 af Anders521

Hej Kristian,

Det der er ikke en ligning, men en funktion. Når du skriver  " f(x)= " så er der tale en funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2010 af ernst88 (Slettet)

den er jo løst??


Svar #3
12. december 2010 af 8520 (Slettet)

men min opgave lyde som følgende.

opgave f

En funktion er bestemt ved forskriften: (x2)/(2x+1)-1
a) Bestem funktionens definitionsmængde og beregn funktionens nulpunkter.
b) Vis, at funktionens differentialkvotient er , 2x(x+1)/(2x+1)2
c) Og Bestem ved beregning koordinaterne til de punkter på funktionens graf,
Hvor grafen har lokale ekstremumspunkter..

d) Bestem ved hjælp af funktionens monotoniintervaller
e) Skitser grafen for og Bestem Funktionens værdimængde.
f) Løs ligningen f(x)= -(7/3)

og det forstå jeg ikke lige hvordan man gør
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2010 af Anxyous (Slettet)

Så er det jo ligningen (x2) / (2x + 1) - 1 = -7/3 du skal løse.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.