Matematik

Eksponentiel udvikling.

13. december 2010 af JosefineLuunde (Slettet) - Niveau: C-niveau

Betragt den eksponentielle udvikling der har grundtal a = 0,5, hvis graf går gennem punktet
(3,16). Hvad er y når x = 4? Og når x = 5? Og når x = 2?
 

Det er en opgave i min næste matematik aflevering som jeg er helt stået af ved :-/

Kan nogen hjælpe mig med den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2010 af Anxyous (Slettet)

 Isoler b og indsæt dit kendte punkt. Så kan du beregne b, og så indsætte dine x-værdier.


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.