Matematik

Matematik hjælp!

14. december 2010 af hris (Slettet)

I en bestemt lukket kasse skal længden være 2 gange bredden og højden skal være 0,4 gange bredden.

A: Bestem kassens overfladeareal udtrykt ved bredden.

Nogen som kan hjælpe mig med at lave denne samt forklare hvad de gør?

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Kald bredden B. Da er længden L = 2B, og højden H = 0,4B . Indsæt dette i kassens overfladeareal:

A = 2·BL + 2·BH + 2·LH


Skriv et svar til: Matematik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.