Matematik

sin og cos

15. december 2010 af Skønnetøs (Slettet)

Beregn de ubekendte stykker i den spidsvinklede  ABC samt trekantens areal?!

B=82°  , b=7 og c= 6.55

nogle der kan hjælpe mig i gang


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2010 af Brateslaav (Slettet)

Brug Pythagoras læresætning om kateterne, derefter benyt cosinus relationerne til vinklerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2010 af mette48 (Slettet)

Pythagoras duer ikke da trekanten ikke er retvinklet

Brug sinusrelationerne til at finde C, vinkelsummer, som er 180 til at finde A og derefter sinusrelationerne til at finde c


Svar #3
15. december 2010 af Skønnetøs (Slettet)

okay tak :-)


Svar #4
15. december 2010 af Skønnetøs (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. december 2010 af Brateslaav (Slettet)

Hun har allerede lille c, og ja my bad troede den var retvinklet.


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2010 af Brateslaav (Slettet)

Sin(82)/7 = SinC/6,55


Svar #7
15. december 2010 af Skønnetøs (Slettet)

yes det har jeg fundet frem til :)

Mange tak :)


Svar #8
15. december 2010 af Skønnetøs (Slettet)

når det er a, b og c der bliver opgivet? er det så cosinusrelationerne man skal bruge?


Skriv et svar til: sin og cos

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.