Matematik
matematik
25. april 2005 af
Maria B (Slettet)
--------------------------------------------------------------------------------
Sådan lyder opgaven..
En stokastisk variabel X er binomialfordelt med antalsparameter n=50 og sandsynlighedsparameter p=0,30.
Bestem P(XEn stokastisk variabel Y er normalfordelt med samme middelværdi µ og samme spredning
o som X.
Bestem P(18Bestem P(µ-2oEn stokastisk variabel Z er normalfordelt med samme spredning o som X, og der gælder, at P(ZBestem middelværdien for Z.
Håber der er nogen der kan hjælpe til, men ellers TAk på forhånd..
Sådan lyder opgaven..
En stokastisk variabel X er binomialfordelt med antalsparameter n=50 og sandsynlighedsparameter p=0,30.
Bestem P(XEn stokastisk variabel Y er normalfordelt med samme middelværdi µ og samme spredning
o som X.
Bestem P(18Bestem P(µ-2oEn stokastisk variabel Z er normalfordelt med samme spredning o som X, og der gælder, at P(ZBestem middelværdien for Z.
Håber der er nogen der kan hjælpe til, men ellers TAk på forhånd..
Skriv et svar til: matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
