Matematik

mat opgave

16. december 2010 af LifesSorrow (Slettet)

 Hej.

Jeg har brug for lidt hjælp til en opgave..

Vedhæftet fil: mat opg.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2010 af ernst88 (Slettet)

OGP A

1/4*p=400-p

du finder så p som er ligevægt prisen

så ind sætter du den vær dig i

400-p

og får ligevægtsmængden i tusinder

OPG B

1/4*p*300=400-p*300

og bruger samme måde som i opg a

så er der lidt at gå i gange med


Svar #2
16. december 2010 af LifesSorrow (Slettet)

 kommer p ud i øre ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2010 af ernst88 (Slettet)

jaja gør det så en ligevægt prisen

er 3,2 kr


Svar #4
16. december 2010 af LifesSorrow (Slettet)

 Jeg kan ikke helt få b til at passe..

Jeg får det til 1.06667 øre.. kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. december 2010 af ernst88 (Slettet)

jeg forstår ikke helt Q=400-p

og Q=1/4*p

vist man indsætter den samme værdig for p får man ikke samme Q værdig


Skriv et svar til: mat opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.