Matematik
Opgaver
26. april 2005 af
Fassos (Slettet)
Lav Overslag :
3087 + 1956 er ca.
7,03 * 4,85 er ca.
5491 / 5 er ca.
Algebra:
a=4 b=5 3b=15 2a + 2b =
3087 + 1956 er ca.
7,03 * 4,85 er ca.
5491 / 5 er ca.
Algebra:
a=4 b=5 3b=15 2a + 2b =
Svar #1
26. april 2005 af Waterhouse (Slettet)
Her skal du vist komme med dine egne bud først. Men generelt kan du tillade dig at runde på til nærmeste pæne tal når du laver overslag - om det så er nærmeste heltal, nærmeste 10'er, 100'er eller 1000'er afhænger af tallenes størrelse.
I opg. 2 skal du bare sætte de værdier du kender for a og b ind i 2a+2b og regne sammen.
I opg. 2 skal du bare sætte de værdier du kender for a og b ind i 2a+2b og regne sammen.
Svar #3
24. april 2019 af Samiss (Slettet)
#0 Lav Overslag :
3087 + 1956 er ca. 5000
7,03 * 4,85 er ca. 35
5491 / 5 er ca. 550
Algebra:
a=4 b=5 3b=15 2a + 2b =
Skriv et svar til: Opgaver
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
