Matematik

er dårlig til matematik hvad gør jeg???

19. december 2010 af hansendk09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 en virksomhed sælger en bestemt vare. varens pris afhænger af udbud og efterspæørgsel.

virksomheden har kalkuleret at udbud og efterspørgselsfunktioner er givet ved= P=½xs+25 og p=xD+50

p er prisen for varen i kr og xs er udbuddet og xd er efterspørgsel

beregn ligevægtspriseb og forklar betydningen af stignigstallet og konstanterne i de to funktioner

redegør for ændringen i ligevægtsprisen såvel grafisk som verbalt


Skriv et svar til: er dårlig til matematik hvad gør jeg???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.