Matematik

Matematik

27. december 2010 af 787 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej

hvordan kan vi regne det tal uden lommeregner 1 ud af 5 eller de ligner 

jeg ved godt at det giver 0,20 men hvordan kan vi regne det uden lommer regner

og kan I forklarer eller giver nogle Exampler 

tak :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. december 2010 af pige24 (Slettet)

1/5=20/100=0,2

Jeg forlængede med 20.

God dag til dig.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. december 2010 af mette48 (Slettet)

1 ud af 3 er nok lidt sværere at regne ud, da der ikke kan forlænges  til 10.- 100. - eller 1000.dele

1,000:3 =  0,33333                                         deles ved"håndkraft"


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.