Tysk
Rettelse af KORT tysk oversættelse
28. april 2005 af
KennethC (Slettet)
Hej...!
Håber du vil hjælpe mig...! På forhånd TAK
Hovedsagen til at firmaer retter deres reklamekampagner bl.a. mobil reklamer mod unge er at de har svært ved at gennemskue tilbudet. Nå de ser at f.eks. telefonen kun koster 1 krone bliver de fristet til at købe den. Men de tænker ikke på det dyre abonnement og de mange ekstra omkostninger vedrørende købet.
Der Hauptsache warum Wirksamkeiten richten seiner Werbefeldzug nach Jugend ist, dass sie nicht die Angebote durchschauen können. Wenn sie sieht unter anderem Handys zum ein Mark bleiben sie versucht zu es kaufen. Aber sie denkt nicht von des teure Abonnement und viele extra Unkosten angehen der verkauf.
Håber du vil hjælpe mig...! På forhånd TAK
Hovedsagen til at firmaer retter deres reklamekampagner bl.a. mobil reklamer mod unge er at de har svært ved at gennemskue tilbudet. Nå de ser at f.eks. telefonen kun koster 1 krone bliver de fristet til at købe den. Men de tænker ikke på det dyre abonnement og de mange ekstra omkostninger vedrørende købet.
Der Hauptsache warum Wirksamkeiten richten seiner Werbefeldzug nach Jugend ist, dass sie nicht die Angebote durchschauen können. Wenn sie sieht unter anderem Handys zum ein Mark bleiben sie versucht zu es kaufen. Aber sie denkt nicht von des teure Abonnement und viele extra Unkosten angehen der verkauf.
Svar #1
28. april 2005 af danielruhmann (Slettet)
Der Grund, weshalb die Firmen ihre Werbefeldzüge auf u.a. Jugendlichen richten, sind, dass sie nicht die Angebote durchschauen können. Wenn sie u.a. Handys zu nur ein Mark sehen, werden sie gelockt es zu kaufen. Sie denken aber nicht an das teuere Abonnement und viele extra Kosten bezüglich des Kaufs.
Svar #2
28. april 2005 af Fingersen (Slettet)
Der /Hauptsache/(Grund,) w/arum/(eshalb) /Wirksamkeit/(Firm)en /richten seiner/(ihre) Werb/efeldzug/(ungen, unter anderem Mobilwerbekampagnen,) /nach/(auf) Jugend(lichen richten,) ist, dass /sie nicht/(es ihnen schwer fallen,) d/ie/(as) Angebot/e/ durch(zu)schauen /können/.
Wenn sie (zum Beipspiel) s/i/eh/t/(en, dass) /unter anderem/(das) Handy/s zum/(nur) ein(e) /Mark bleiben/(Krone kostet, fühlen) sie (sich) versucht(,) /zu/ es (zu) kaufen. Aber sie denk/t/(en) nicht /von/(an) d/es/(as) teure Abonnement und (die) viele(n) /extra Un/(Neben)kosten /angehen der/(betreffs des) /verk/(K)auf(es).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Wenn sie (zum Beipspiel) s/i/eh/t/(en, dass) /unter anderem/(das) Handy/s zum/(nur) ein(e) /Mark bleiben/(Krone kostet, fühlen) sie (sich) versucht(,) /zu/ es (zu) kaufen. Aber sie denk/t/(en) nicht /von/(an) d/es/(as) teure Abonnement und (die) viele(n) /extra Un/(Neben)kosten /angehen der/(betreffs des) /verk/(K)auf(es).
/.../ = slettes
(...) = indsættes
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: Rettelse af KORT tysk oversættelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
