Matematik

Matematik

09. januar 2011 af brugforhjæp (Slettet) - Niveau: 8. klasse

HVem kan regne den for mig plus udregnen tak

- x +-x-11 = 2 + 4 x - 3


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2011 af Bootstrap (Slettet)

-6x=2-3+11

udregnet:

-6x er givet ved -x+-x=-2x og der trækkes 4x fra begge sider så -4x fra højresiden forsvinder og -4x trækkes også fra venstre siden.

-2x-4x=-6x

11 ligges til på begge sider for at isolere det fra venstre siden:

-6x-11+11=2-3+11

-6x=10

10/-6=x

x=-5/3

// --AMG--


Svar #2
09. januar 2011 af brugforhjæp (Slettet)

tak for hjølpen men er dette

-6x=2-3+11


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. januar 2011 af mette48 (Slettet)

står der + eller - foran det andet x?


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.