Matematik

Mat B hjælp (gennemgang)

10. januar 2011 af kongkedelig (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej jeg har et problem med min matematik lærer vi forstår ikke rigtig hinanden, og hun er ikke så pædagogisk i sin gennemgang i timerne...

Så derfor! Vil jeg høre om der er nogen der kan hjælpe mig med en gennemgang af hvordan jeg laver de 4 vedhæftede opgaver. Søger en trin for trin vejledning OG DET ER IKKE EN AFLEVERING! Siger det lige igen det er ikke en opgave jeg skal aflevere det er en opgave som jeg tidligere har afleveret men som var meget forkert og var syg da hun gennemgik det på klassen.

Så kort og godt. En trin for trin gennemgang af følgende opgaver så vil jeg være hjulpet godt på vej til næste gang jeg får opgaver af samme slags :D

På forhånd tak ;)

(opgaverne til højre er uden hjælpemidler ligeledes er opgaven med blikpladen)

Vedhæftet fil: med hjælpemidler 2.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Der er jo en hel lang række opgaver uden et eneste forslag fra din side.

Alle opgaverne til høje a) - g) kan løses ved at gøre brug af differentiationsreglen (xn)' = n·xn-1

Brug også, at (ekx)' = k·ekx og (ln(x))' = 1/x , og endelig skal man bruge reglerne for differentiation af en sum og af et produkt.

Opgave a) til venstre går ud på at løse ligningen f'(x) = 6

Men det er jo for omfattende at begynde at redegøre her for al den teori, som du kan læse i din bog. Gå i gang med opgaverne og kom tilbage med konkrete problemer.


Skriv et svar til: Mat B hjælp (gennemgang)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.