Matematik

Matematik

12. januar 2011 af BombeGirl (Slettet)

8*(-4)+30 Hvordan regner jeg det ud o:?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2011 af Thecoolstuff (Slettet)

 man ganger altid før plus

dvs at du skal sige 8*(-4)= -32

-32+30= -2


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

8·(-4) = -8·4


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

Hvis det er minustegnet, der forvirrer, skal du bruge reglen, at minus gange plus giver minus.


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.