Matematik

udregning af kvadratrod se udregning

13. januar 2011 af natasjah (Slettet)

Hej '

kan ikke finde ud af at få de rigtige tal når jeg regner stykket i kvadratroden

se vedhæftning


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. januar 2011 af mette48 (Slettet)

Skriv hele den oprindelige opgave her, det kan jo være at du har lavet en fejl inden du skal regne ud.


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. januar 2011 af richterklanen (Slettet)

60 + √((-60)2-4*12*1) = 60 + √3552 = 60 + 59,60 = 119,60 og 129,60 / (2.12) = 4,98

60 - √((-60)2-4*12*1) = 60 - √3552 = 60 + 59,60 = 0,40 og0,40 / (2.12) = 0,02


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

t = (60 ±√((-60)^2 - 4*12)/(2*12))

Lad os se på kvadratroden = 3600 - 48 = 3552
 

Altså [60 ± √(3552)] Nu har vi

[60 ±√(3552)] / 24 = 0,0167 og 4,98


Svar #4
13. januar 2011 af natasjah (Slettet)

Tak , men har løst problemet på opg og det var parenteserne der ikke var nok af.


Skriv et svar til: udregning af kvadratrod se udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.