Matematik

Løs ligning

13. januar 2011 af louisetb (Slettet)

Løs ligningen uden brug af cas:

4 – 3 * lnx = -5


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2011 af mathon

                   3·ln(x) = 9

                   ln(x) = 3

                   x = e3


Svar #2
13. januar 2011 af louisetb (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: Løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.