Matematik

Matematik HJÆÆÆÆÆÆÆÆLP!!!!!!!

13. januar 2011 af Logisk (Slettet)

nogen kan hjælpe ? 

er i tvivl 

Vedhæftet fil: Dok1.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

I den første: Sæt t = 0 og beregn N(t).

I den anden: Beregn t i N(t) = 1000.


Svar #2
13. januar 2011 af Logisk (Slettet)

a. N ( t) = 50   Kan det godt passe ? 

b. hvad mener du ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

 Den første er rigtig.

Sæt forskriften lig med 1000, og isoler t.


Svar #4
13. januar 2011 af Logisk (Slettet)

 hvordan skal jeg isolere t i forskriften ?


Skriv et svar til: Matematik HJÆÆÆÆÆÆÆÆLP!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.