Matematik

Sæt ligninger lig hinanden

14. januar 2011 af kalokdk (Slettet)

 nogen der kan hjælpe mig med at sætte disse to ligninger lig hinanden?

f(x) = 118,561x+11097,8 og g(x) = 22440000000 * 0,06^x

Håber nogen kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

 f(x) = g(x)

Eller...

118,561x+11097,8 = 22440000000 * 0,06x


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2011 af mathon

    solve(118,561*x+11097,8 = 22440000000 * 0,06^x,x)


Skriv et svar til: Sæt ligninger lig hinanden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.