Matematik

fra newton til kg

16. januar 2011 af Kristina0 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvis man skal omregne 202600N til kg

bliver det så ikke :20631kg?

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2011 af mathon

             Newton, som er en kraftenhed, kan ikke omregnes til kg, som er en masseenhed.

men
            er legeme med tyngden 202600 N
har massen
           
             m = (202600 N)/(9,82 m/s2) = (202600/9,82)·(N/(m/s2)) = 20631,365 kg

                       

..........

enheder:
                      N / (m/s2) = (kg·m/s2) / (m/s2) = kg


Svar #2
18. januar 2011 af Kristina0 (Slettet)

ok tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: fra newton til kg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.