Matematik

matematik

16. januar 2011 af larak (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 omskriv: 1200mm=  m 


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2011 af anru (Slettet)

1200mm=120cm=1,2m


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. januar 2011 af Tyrael (Slettet)

100 mm = 1 cm

100 cm = 1 m

1000 mm = 1 m, dvs.

1200 mm/1000 = 1,2 m


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. januar 2011 af NejTilSvampe

 præfixet m står for milli som betyder 10^-3 = 1/1000


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.