Matematik

MATEMATIK

02. maj 2005 af sebb (Slettet)
I et koordinatsystem er en cirkel bestemt ved ligningen:

x^2 + 2x + Y^2 - 4y -3 = 0

og en linje bestemt ved ligningen:

y=4x

Bestem koordinatsættene til skæringspunkterne mellem cirklen og linjen.

vil i ikke lige hjælpe....

Svar #1
02. maj 2005 af sebb (Slettet)

(x+1)^2 (y-2)^2 = 8

er det sådan....

Brugbart svar (1)

Svar #2
02. maj 2005 af 2835 (Slettet)

Hvorfor åbner du en ny tråd?!!!!

Svar #3
02. maj 2005 af sebb (Slettet)

HVORFOR MON...

den anden har de lukket.

Brugbart svar (1)

Svar #4
02. maj 2005 af 2835 (Slettet)

Det fortjenten den også... Tænkt dig om næste gang du skriver et emne...

Brugbart svar (1)

Svar #5
02. maj 2005 af ninnacaroline (Slettet)

så kan du jo bare lære at lave en ordentlig overskrift.

Brugbart svar (1)

Svar #6
02. maj 2005 af 2835 (Slettet)

Ekesempel vis; cirkels skæring med linje, istedet for MATEMATIK, og endda med Caps lock på...

Skriv et svar til: MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.