Matematik

Ligning?

16. januar 2011 af mads722 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

11x/5 =10?
 den skal give 18, men hvordan kan den komme til det?, kan jeg få en udregning?


Svar #1
16. januar 2011 af mads722 (Slettet)

undskyld, den skal give 0.


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. januar 2011 af NejTilSvampe

har svaret i din anden tråd. Det giver ikke 0 -.-'


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. januar 2011 af SuneChr

x  =  50 / 11  = 4 6/11


Skriv et svar til: Ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.