Matematik

Ligning

17. januar 2011 af Bette02 (Slettet)

Ligning:

f(x) = 2.54 * x ^1.65

Udregn x- værdien når y-værdien er 6000?


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. januar 2011 af peter lind

Løs ligningen 6000 = 2,54*x1.65


Svar #2
17. januar 2011 af Bette02 (Slettet)

Hvordan får jeg 1.65 ned?


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. januar 2011 af mathon

opløfter i 1/1,65 på begge sider


Brugbart svar (1)

Svar #4
17. januar 2011 af mathon

                x1,65 = (6000/2,54)

                (x1,65)1/1,65 = (6000/2,54)1/1,65

                 x = 110,773


Svar #5
17. januar 2011 af Bette02 (Slettet)

Tak! :)


Svar #6
17. januar 2011 af Bette02 (Slettet)

Måske spørger jeg dum, men hvordan fik du det til 110,773 .


Svar #7
17. januar 2011 af Bette02 (Slettet)

?


Brugbart svar (1)

Svar #8
17. januar 2011 af mathon

husk parenteser under indtastning:

                                                                      (6000/2.54)^(1/1.65)


Svar #9
17. januar 2011 af Bette02 (Slettet)

Tak! :)


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.