Matematik

Beregning af f(x) = g(x)

18. januar 2011 af Birke24 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser man dette eksemple er lidt lost så ville sætte stor pris på hjælp :D TAK :D

To funktioner f og g er givet ved

f(x)=12*√x
g(x)=x^2-7x+18

Graferne for f og g afgrænser i første kvadrant
en punktmængde M, der har et areal.

a) Løs ligningen f (x)= g(x) .
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af mathon

brug CAS


Skriv et svar til: Beregning af f(x) = g(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.