Matematik

Er det rigtigt?

18. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

1/16*100%=6%

3/16*100%=19%

2/16*100%=13%

4/16*100%=25%

2+2(a+b)=2+2a+2b

ER DET RIGTIGT?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

 Du runder måske en smule for meget af nogle steder, men det er rigtigt.


Svar #2
18. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Kære Andreas kan du fortælle mig hvor jeg runder for meget af?

Tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

 De tre første, 1/16 = 0,0625.

Du skal bare lige have de to decimaler med.


Svar #4
18. januar 2011 af pige24 (Slettet)

OK.Så 1/16*100%=6,25% er det sådan?


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

 #4:

Jep, og så ret de to næste til :)

Du behøver ikke at gøre andet end at gange 6,25 med hhv. 3 og 2.


Svar #6
18. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Tak.Du må fortsætte god aften.


Skriv et svar til: Er det rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.