Matematik

Ligning

18. januar 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

x-4=2x-8

Jeg har prøvet at løse den.Men jeg kan ikke få det rigtige resultat.

TAK PÅ FORHÅND.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af SuneChr

Hvad mener du, er det rigtige resultat?


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet)

Du skal have tallene på den ene side og X på den anden side. For så er det lettere.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2011 af Lipase (Slettet)

 Prøv at vise det du har gjort, så vi kan handle ud fra det


Svar #4
18. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Har fundet ud af den.Den giver 4.


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. januar 2011 af Lipase (Slettet)

 Kan du vise hvad du har gjort? 


Svar #6
18. januar 2011 af pige24 (Slettet)

5#

x-4=2x-8

2x-x=8-4

x=4


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. januar 2011 af Lipase (Slettet)

 Prøv sæt variablen, ind på x plads. En god metode til at tjekke om ligningen er sand. 


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.