Tysk

Tysk - enkelt sætninger

18. januar 2011 af smisch

Nogen der vil være sød og hjælpe mig med at rette denne sætning??

Min *generende *snue er forsvundet, efter jeg er (=har) begyndt at sove for (bei) åbent vindue.

generende = lästig      snue= Schnupfen (m)

Mein lästiger Schnupfen ist verschwunden, nachdem ich bei offenem Fenster geschlafen bin.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Mein lästiger Schnupfen ist verschwunden, nachdem  seitdem (= siden den tid)) ich bei offenem Fenster geschlafen bin   schlafe   eller ....seitdem ich angefangen/begonnen habe , bei offenem Fenster zu schlafen.

"bei offenem Fenster"  kan også udtrykkes med "bei geöffnetem Fenster"


Svar #2
19. januar 2011 af smisch

Tak for hjælpen^^


Skriv et svar til: Tysk - enkelt sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.