Matematik

ligning for tangenten

25. januar 2011 af Logisk (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Er det korrekt ? - for synes selv ikke det stemmer

( vedhæftet ) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Der er intet vedhæftet.


Svar #2
25. januar 2011 af Logisk (Slettet)

sådan

Vedhæftet fil:fx.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du har ikke beregnet f(3) korrekt, hvorfor tangentligningen ikke er korrekt.

Bestem den tangent til grafen for g(x) , der har samme hældning som tangenten t, og vis, at den har samme konstantled som tangenten t.


Svar #4
25. januar 2011 af Logisk (Slettet)

 dvs jeg har differentieret korrekt..

f(3 ) = x^2 -5*3-4 = x^2 - 19 .. eller har jeg misforstået ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

I din opgave står der

f(x) = x2 -5x +4 ,

så der er noget, du har misforstået. Du har differentieret korrekt.


Svar #6
25. januar 2011 af Logisk (Slettet)

 hvad er det så jeg skal :S? 


Svar #7
25. januar 2011 af Logisk (Slettet)

 .. tak for hjælpen


Skriv et svar til: ligning for tangenten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.