Matematik

Hjælp! Funktionen f og g

25. januar 2011 af Super8 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Funktionen f og g er givet ved: f(x)=-x^2+6x+1 og g(x)=x^2-2x+7

Hvordan vil du få disse to ligninger i én så den er ligmed 0?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2011 af NejTilSvampe

 Træk dem fra hinanden. 

f(x) = g(x)  <=>  f(x) - g(x) = 0

Men det er ret upræcist spørgsmål du stiller. Jeg gik ud fra at du ville finde skæringspunkterne mellem graferne.


Svar #2
25. januar 2011 af Super8 (Slettet)

 kan det passe at det giver -2x^2+8x-6?


Skriv et svar til: Hjælp! Funktionen f og g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.