Matematik

matematik hjælp!!!!

26. januar 2011 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej allesammen.. jeg er igang med denne opgave håber i kan hjælpe mig...  (Jeg tror man skal lægge tallene sammen, men er ikke sikker)????
på forhånd tak... 


Morgenmad
1/4 liter letmælk, 2 skiver fransbrød á 75 g med i alt 100 g 30 % ost

Frokost
3 skiver mørk rugbrød med 35 g smør, 1 skive hamburgerryg, 1stykke pålægs-
chokolade og 1 æg

Mellemmåltid
2 æbler, 1 marsbar

Aftensmad
300 g kartofler, 150 g laks, 50 g smørsovs, 250 g grønsager, 1/4 liter letmælk

KALORIETABEL

Produkt                               Antal kilokalorier pr. 100 g
Letmælk                                          45
Franskbrød                                   270
Ost 30 %                                       260
Hamburgerryg                             110
Chokolade                                    550 
Æg                                                  160
Kartofler                                            80
Æbler                                                 50
Rugbrød                                          230
Smør                                                760
Sodavand                                          45
Laks                                                  170 
Grønsager                                          30

- Hvor mange kilokalorier Lene havde indtaget den dag.
- Vuder om det er for meget eller for lidt i forholdet til det anbefalede kilokalorieforbruger pr. dag.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2011 af mette48 (Slettet)


Morgenmad                                            kilokalorier


1/4 liter letmælk,                                250g/100g*45 kkalorier=   112,5 kkalorier

2 skiver fransbrød á 75 g                    150g/100g*270 kkalorier= 405 kkalorier

med i alt 100 g 30 % ost                     260 kkalorier=                   260 kkalorier

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ialt til morgenmad                                                                         777,5 kilokalorier


Skriv et svar til: matematik hjælp!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.