Matematik

Gange med komma...

26. januar 2011 af McBauer (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Hvordan ganger man med komma ?? Fx. 56,8*4,34...  (Håber hurtigt svar)


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

56,8·4,34 = (568/10)·(434/100) = 568·434/(10·100) = 568·434/1000 .


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. januar 2011 af mette48 (Slettet)

56,8*4,34

der er 1 ciffer efter , i 1. tal og 2 cifre efter 2. tal

gang 568 med 434

anbring , 1+2 pladser inde bagfra

forklaringen kan du se i #1


Skriv et svar til: Gange med komma...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.